forside nyhedsarkiv links hvem er vi abonnement vejledninger download OzZone 
 
   
 
 
Login
Lokal administrator Kemibrug

Du er ikke logget ind.
 
In English
Sektion for Arbejdsmiljø
DTU bygning 101A
2800 Kgs Lyngby

Kemikaliebrugsanvisninger     Nyheder

Viser 1-6 af 66. Flere
 • Ny leder i Kemibrug
  2015-11-10
  Uffe Rahbek er ansat fra den 1. november 2015. Uffe er Ph.D. og Cand. Polyt. (kemi) og kommer fra en stilling som afdelingsleder hos Haldor Topsoe A/S.
   
 • Gitte Sitting Vestergaard er ansat fra den 1. oktober 2015
  2015-10-07
  Gitte har en baggrund som laborant og har tidligere arbejdet i Bie & Berntsen, hvor hun har faremærket kemikalier og udarbejdet leverandørbrugsanvisninger til kemikalier. Senest har hun arbejdet hos Miljømærkning Danmark, hvor hun har behandlet ansøgningen til Svanen og Blomsten indenfor kemiske/tekniske produkter.
   
 • Annika Kirstine Nielsen er ansat fra den 1. oktober 2015
  2015-10-07
  Annika er uddannet laborant fra KU Kemisk Institut og kommer fra en stilling som QC Laborant (laborant der kvalitetskontrollerer) på Leo Pharma og har tidligere arbejdet hos blandt andet Topsoe Fuel Cell samt Danish Power Systems Aps.
   
 • Ny medarbejder
  2015-06-11
  Den 1. juni 2015 er Berit Lorentsen blevet ansat til at udarbejde kemikaliebrugsanvisninger. Hun har en baggrund som laborant og har i mange år arbejdet i forskellige private virksomheder, hvorfra hun har et godt kendskab til og erfaring med arbejdsmiljø, kemikalier og sikkerhed.
   
 • Ny medarbejder
  2015-04-29
  Helle Hansen er ansat fra marts 2015 til at udarbejde kemikaliebrugsanvisninger. Hun har en baggrund som laborant og har i mange år arbejdet i fødevarestyrelsen, hvorfra hun har et godt kendskab til arbejdsmiljø og til kemibrug.
   
 • Nye arbejdsfunktioner i Kemibrug
  2015-04-29
  Tom Nielsen har fået nyt arbejdsvirke som Kemibrugs faglige-koordinator og som It- koordinator. Tom har en baggrund som laborant, biolog og datalog.
   
 
Designed and written by the following people:
Roel de Cock <roel @ cee vee tee dot dk> Technical University of Denmark www.roeland.dk
Alfred Heller Technical University of Denmark
Anders Sønderberg Mortensen Index Data ApS www.indexdata.dk